Sherlock Holmes: Gölge Oyunları

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sherlock Holmes: Gölge Oyunları, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Sherlock Holmes: Gölge Oyunları programını saat 15:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en ünlü ve zeki dedektiflerinden Sherlock Holmes ve 'ortağı' Dr. Watson, bu sefer Londra’nın dışına çıkarak Fransa, Almanya ve İsviçre’ye yol alacakları yeni ve tehlikeli bir maceraya sürüklenirler. Onlardan hep bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty ise büyük bir laneti değiştirecek planların peşindedir. Ancak kahramanlarımız ne olursa olsun Moriarty'yi durdurmaya kararlıdırlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları, SinemaTV'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:15'te başlayan 7 Numaralı Hücre isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları programının yayını, 18:15'te yayınlanan Yüzüklerin Efendisi: İki Kule isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 15:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filmi yayını başlayacaktır.