Sevmiş Bulundum

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sevmiş Bulundum, 22 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Sevmiş Bulundum programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yörenin en güçlü ailelerinden birinin kızı olan Emel, evlilik yaşına gelmiş genç bir kızdır. Emel gerçek aşkı aradığından kapısına gelen tüm talipleri geri çevirmiştir. Emel’in babası Süleyman Ağa’nın yanında bir işçi olan Ali ise genç kıza karşı içten içe aşıktır. Sevdasının gerçekleşebileceğine umut vermeyen delikanlı, hissettiklerini şiirlerde dile getirir. Bu sırada Emel’e talip olan Davut, güzel kızla evlenmekte ısrarlıdır. Ali ise sevdiği için yazdığı şiirleri kendisini tanıtmadan Emel’e ulaştırır. Genç kız, şiirlerin taliplisi Davut’tan geldiğini sanarak onun kendisinin aradığı gerçek aşk olduğu hissine kapılır.

Sevmiş Bulundum, Kanal 7'de yayınlanan ve 22 Haziran 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Sevmiş Bulundum programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Haziran 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Sevmiş Bulundum filmi yayını başlayacaktır.