Şevkat Yerimdar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Şevkat Yerimdar, 18 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Şevkat Yerimdar programını saat 14:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Paris’ten İstanbul’a dönen güzeller güzeli Esin ayağının tozuyla önce Şevkat’in arabasını çarpa çarpa ufalar, daha sonra buna ufak bir kaza daha ekleyerek Şevkat’in başını yarar. Şevkat ve Esin arasında komik aşk macerası böyle başlar. Esin öyle bir kızdır ki, türlü sakarlıkları ve dik başlılığıyla Şevkat’in sinirlerini tavana çıkarır, temiz kalbi ve can yakan güzelliğiyle onu dibe vurdurur. Bütün bu maceralar öyle bir mahallede cereyan eder ki, zaten başka yerde olamaz dersiniz.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Şevkat Yerimdar, FOX'de yayınlanan ve 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 11:00'de başlayan Sen Çal Kapımı isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Şevkat Yerimdar programının yayını, 16:00'da yayınlanan Şef Akademi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 14:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Şevkat Yerimdar dizisi yayını başlayacaktır.