Sevimsiz

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sevimsiz, 2 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Sevimsiz programını saat 16:00'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzel ve Çirkin masalının günümüz New York’una uyarlanmış versiyonu… Okulun şımarık, popüler prensi konumunda olan 17 yaşındaki Kyle’ın (Alex Pettyfer) son hedefi, hakkında büyücü dedikoduları çıkmış, sıra dışı ve tuhaf sınıf arkadaşı olan Kendra’yı (Mary-Kate Olsen) küçük düşürmektir. Kendra, Kyle’ın bu acımasız tutumundan hiç etkilenmese de, ona bir ders vermeye karar verir ve onu, iç dünyası kadar çirkin ve itici bir varlığa dönüştürür. Eğer Kyle, bir yıl içerisinde gerçekten onu sevebilecek birini bulamazsa lanet, ömür boyu sürecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sevimsiz, SinemaTV'de yayınlanan ve 2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14:15'te başlayan Labirent isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Sevimsiz programının yayını, 17:30'da yayınlanan Yükselen Güneşin Ülkesinde isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 16:00'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Sevimsiz filmi yayını başlayacaktır.