Sevginin Gücü

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sevginin Gücü, 1 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Sevginin Gücü programını saat 14:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

5 yaşında Pakistanlı bir kız olan Shahida, doğuştan konuşamıyordur. Annesi, onu tedavi ettirebilmek için Hindistan’a götürmeye karar verir. Ancak onca fedakarlıkla çıktıkları bu yolculukta Shahida, uyuyan annesinden habersiz trenden iner. Tren hareket edince sesini duyuramaz ve bir başına oracıkta kalır. Bilmediği topraklarda ailesinden uzak kalan küçük kızın yolu, Bajrangi adlı iyi kalpli bir adamla kesişir. Bajrangi, Shahida’ya yardım etmeye çalışsa da ondan hiçbir öğrenemediği için ne yapacağını şaşırır. Şans eseri kızın Pakistanlı olduğunu öğrenen genç adam, kızı ailesine kavuşturmaya kararlıdır. Shahida’nın ailesini bulmak için yola koyulan ikili, kendilerini macera dolu bir yolculuğun içerisinde bulur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sevginin Gücü, SinemaTV'de yayınlanan ve 1 Haziran 2021 Salı günü saat 12:00'de başlayan Kurt Kadın isimli programdan sonra saat 14:15'te başlayacak.

Sevginin Gücü programının yayını, 17:15'te yayınlanan Jumanji: Yeni Seviye isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Haziran 2021 Salı günü saat 14:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Sevginin Gücü filmi yayını başlayacaktır.