Seversin

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Seversin, 10 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Seversin programını saat 23:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sonu düşünmeden söylenen aşk yalanı Tolga'nın da Asya'nın da başını derde sokarak aşk yasağına dönüşür. Tolga’nın diziyi bırakması yanı sıra işlerinin de teker teker iptal olmasıyla zor günler geçirmeye başlar. Bu zor zamanlarda yanında olması gereken Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga iyice bunalıma girer. Asya'nın Tolga'yı düşünerek uzak durması ikilinin arasını açmaya başlar. Bu durum kimilerini de mutlu eder. Herkese rağmen tüm gözlerden uzak ama bir o kadar da ortada buluşan ikiliyi bu defa Asya'nın sakladığı küçük sırrın ortaya çıkması koparır.

Seversin, Kanal D'de yayınlanan ve 10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Şarkılar Bizi Söyler isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Seversin programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 23:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Seversin dizisi yayını başlayacaktır.