Seversin

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Seversin, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Seversin programını saat 15:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tolga, Asya'ya olan hislerini sorgularken, Asya da Tolga'nın davranışlarına anlam vermeye çalışmaktadır. Sete gelen haber bir anda çekimleri durdurur. Aşk Girdabı'nın senaristi Sefa Oran, Bahri'yi arayıp diziyi artık yazmayacağını söylemiştir. Bir anda gözler Tolga'ya çevrilir çünkü kısa süre önce verdiği bir röportajda Tolga çekimlerde sahnelerin yüzde seksenini doğaçladığından bahsetmiştir. Bahri Tolga ve Asya'yı Sefa Oran'ı ikna etmesi için görevlendirir. Kahramanlarımız Sefa Oran'la konuştuklarında meselenin altında yatan asıl sebebin kötü sonla biten bir aşk hikayesi olduğunu anlarlar.

Seversin, Kanal D'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Seversin programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 15:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Seversin dizisi yayını başlayacaktır.