Sensiz Olmaz

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sensiz Olmaz, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sensiz Olmaz programını saat 22:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Parvati ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda ailesini kaybetmiştir. Ancak Parvati tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rundra’nın aksine sevginin gücüne inanmaktadır.

Sensiz Olmaz, Kanal 7'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Yemin isimli programdan sonra saat 22:20'de başlayacak.

Sensiz Olmaz programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 22:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Sensiz Olmaz dizisi yayını başlayacaktır.