Senin Hikayen

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Senin Hikayen, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Senin Hikayen programını saat 03:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hakan ve Esra evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan, birbirlerini halen tutkuyla seven, otuz yaşlarında bir çifttir. Esra özel bir şirkette iyi bir kariyer sahibidir ve hatta yurt dışından iş teklifi almıştır. Müzik stüdyosu olan Hakan ise aldığı reklam, film projeleri ile ailesini geçindirmeye çalışan, sevgi dolu bir eştir. Hakan'ın annesi Meral'de ise kanser belirtileri baş göstermeye başlar. Tedaviyi kabul eden Meral henüz torun sevmeden hayata veda etmemeye kararlıdır. Ama Esra ile Hakan da çocuk konusunda tereddütler yaşayan bir çifttir. Esra bir yandan kariyerini düşünürken, bir yandan çocuk sahibi olmak kafasında soru işaretiyken, yaşam ikisine de güzel bir sürpriz yapar.

Senin Hikayen, atv'de yayınlanan ve 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de başlayan 2012 isimli programdan sonra saat 03:25'te başlayacak.

Senin Hikayen programının yayını, 05:20'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 03:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Senin Hikayen filmi yayını başlayacaktır.