Seni Kalbime Sakladım

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Seni Kalbime Sakladım, 4 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Seni Kalbime Sakladım programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkan’ın şirkete gelişi, iki ailenin tanışıp kaynaşması için verilen bir yemek sözüyle sonuçlanır. Türkan, Gören Ailesi’ni kendi evinde ağırlamak için hummalı bir hazırlığa başlar. Oyunlarının açığa çıkacağını düşünen Zeynep ve Civanmert, artık birbirlerini göremeyecekleri için üzgündür. Diğer taraftan Zeynep’i geri kazanmak isteyen Mete sürpriz biriyle anlaşma yapar. Civanmert’i açıkça isteyen Müge ise yaptığı bir hamleyle Zeynep dâhil herkesi büyük bir krizin içine sokar.

Seni Kalbime Sakladım, TRT 1'de yayınlanan ve 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Seni Kalbime Sakladım programının yayını, 23:30'da yayınlanan Mükemmel Eşleşme isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Seni Kalbime Sakladım programı yayını başlayacaktır.