Senden Daha Güzel

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Senden Daha Güzel, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Senden Daha Güzel programını saat 22:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun'a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir ise annesinin ortağının oğludur. Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanan Kaan, onunla mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar.

Senden Daha Güzel, FOX'de yayınlanan ve 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Program isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Senden Daha Güzel programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 22:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Senden Daha Güzel dizisi yayını başlayacaktır.