Sen Çal Kapımı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı, 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı programını saat 10:50'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı, FOX'de yayınlanan ve 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10:45'te başlayan Ekonomi Arası isimli programdan sonra saat 10:50'de başlayacak.

Sen Çal Kapımı programının yayını, 13:00'te yayınlanan En Hamarat Benim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10:50'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisi yayını başlayacaktır.