Sen Çal Kapımı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı programını saat 14:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Serkan baba olmaya hazır, ama nasıl yapacağı hakkında hiçbir fikri yok. Bir taraftan kızıyla olabildiğince vakit geçirip babalığın zorluklarını öğrenirken, bir taraftan da Eda'yla arasını düzeltmenin peşinde. Eda ise kendini Serkan'a kaptırmamak için zorlanıyor. Hele Serkan'ın gizli odasını bulduktan sonra bu aşka nasıl hayır diyebilir? Bu arada Ayfer ve Aydan, Serkan ile Eda'nın arasında olup bitenlerden habersiz velayet almanın peşinde. Ama işler kimsenin planladığı gibi gitmeyecek.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sen Çal Kapımı, FOX'de yayınlanan ve 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de başlayan Şef Akademi Doğada isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Sen Çal Kapımı programının yayını, 16:30'da yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisi yayını başlayacaktır.