Sen Anlat Karadeniz

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sen Anlat Karadeniz programını saat 07:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar’ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes’in hayatındaki tek güzel şey, oğlu Yiğit’tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta kaçmaya çalışır. Ancak bu kaçma girişimleri başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar. Tahir Kaleli, nam-ı diğer Deli Tahir, Karadenizli muhafazakar bir ailenin oğludur. Ailenin sahip olduğu kum şirketinde masa başında oturacağına, kum gemilerinde kaptanlık yapmayı, koca koca direklerin tepelerinde makara yağlamayı tercih eden asi, mert, gözü pek ve korkusuz bir delikanlıdır. Sayar Beton’la anlaşma imzalamak için geldiği İstanbul’da, Tahir’in hayatı sonsuza kadar değişecektir. Vedat Sayar, Kaleli ailesini akşam yemeğine çağırınca Tahir’le Nefes tanışır. Tahir, Nefes’e ilk gördüğü anda vurulur.

Sen Anlat Karadeniz, atv'de yayınlanan ve 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 03:20'de başlayan Nitro Rush isimli programdan sonra saat 07:00'de başlayacak.

Sen Anlat Karadeniz programının yayını, 09:15'te yayınlanan Sağ Salim isimli film başlayana kadar devam edecek.

6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz dizisi yayını başlayacaktır.