Seksenler

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Seksenler, 24 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Seksenler programını saat 13:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Klasik bir Türk ailesinin yaşamını konu alan eğlenceli bir dönem sit-com'u. Sosyal hayattaki değişim, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği gözler önüne seriliyor. Seksenler dizisi bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk. Çocuklar; sobayı, merdaneli makineyi, pul yapıştırıp yolladığımız mektupları, anket defterlerini, siyah önlükleri, kolalı yakaları, sokaklarda koşturarak sürdüğümüz telli arabaları, misket dolu torbaları ilk defa bu dizide görecek.

Seksenler, TRT 1'de yayınlanan ve 24 Mart 2023 Cuma günü saat 10:30'da başlayan Alişan ile Hayata Gülümse isimli programdan sonra saat 13:15'te başlayacak.

Seksenler programının yayını, 15:40'ta yayınlanan 1 Çorba isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2023 Cuma günü saat 13:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Seksenler dizisi yayını başlayacaktır.