Seksenler

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Seksenler, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Seksenler programını saat 16:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Klasik bir Türk ailesinin yaşamını konu alan eğlenceli bir dönem sit-com'u. Sosyal hayattaki değişim, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği gözler önüne seriliyor. Seksenler dizisi bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk. Çocuklar; sobayı, merdaneli makineyi, pul yapıştırıp yolladığımız mektupları, anket defterlerini, siyah önlükleri, kolalı yakaları, sokaklarda koşturarak sürdüğümüz telli arabaları, misket dolu torbaları ilk defa bu dizide görecek.

Seksenler, TRT 1'de yayınlanan ve 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 14:45'te başlayan Adını Sen Koy isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Seksenler programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 16:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Seksenler dizisi yayını başlayacaktır.