Şeker Çocuk

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şeker Çocuk, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Şeker Çocuk programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Shia LaBeouf’ın hayatını konu alan yapımda, çocuk oyuncu olan Otis, akli dengesi yerinde olmayan babası ile mücadele etmek zorunda kalır. Otis'in eski bir palyaço olan babası James, alkol bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon merkezine yatıp, tedavi görür. Tedavisinin bitmesinin ardından temiz kalıp, sorumluluk almaya çalışan James, setlerde oğlunu tehdit ederek onun motive olmasını sağlar. Otis, sancılı geçen çocukluk döneminin ardından artık bir yetişkin olduğundaysa sadece babası ile ilgili sorunlarla değil, kendi mental sorunlarıyla da başa çıkmak zorunda kalır.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Şeker Çocuk, SinemaTV'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 19:15'te başlayan Yedi Yaşam isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Şeker Çocuk programının yayını, 23:15'te yayınlanan Ölümcül Labirent isimli film başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Şeker Çocuk filmi yayını başlayacaktır.