Şehrin Adamı

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şehrin Adamı, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Şehrin Adamı programını saat 03:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Los Angeles’lı başarılı, popüler ve zengin bir menajer olan Jack Giamoro, güzeller güzeli karısı tarafından aldatıldığını öğrenir. Üstelik, karısının birlikte olduğu kişi, eski bir müşterisidir. Bu arada tüm sırlarını açıkladığı günlüğü, bir muhabirin eline geçmiştir. Karısı, kariyeri ve mutluluğu tehlikede olan Giamoro, onları yitirmemek için elinden geleni yapar. Film; aile, özgüven ve hırs gibi kavramları ele alışı bakımından özgün noktalar yakalamayı başarıyor.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Şehrin Adamı, Show TV'de yayınlanan ve 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 00:30'da başlayan Çukur isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Şehrin Adamı programının yayını, 04:45'te yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 03:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Şehrin Adamı filmi yayını başlayacaktır.