Şehit Kamil

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şehit Kamil, 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Şehit Kamil programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gaziantep’i işgal ederek Ermeniler'le birlikte halka olmadık zulümler yapan Fransızlar; bir Türk anasının örtüsüne sokak ortasında el uzatırlar ve hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşırlar. Babası kendirci olan Kamil, Fransızlar'ın Antep’e gelmesiyle birlikte başlayan direniş sürecinde önemli görevler üstlenir. Zekası, cesareti ve sevimliliği ile herkesin gönlüne taht kuran Kamil, bazen silah naklinde, bazen de haberleşmede büyük yararlılıklar gösterir. Bir gün evlerine dönerlerken annesinin örtüsüne el uzatan Fransız askerlerine karşı duran Kamil, kendisine doğrultulan tüfeklere elleriyle, süngülere yüreğiyle karşı koyar. Olay sırasında şehit edilen Kamil; aynı zamanda Antep’te direnişin de ateşini yakmış olur.

Şehit Kamil, Kanal 7'de yayınlanan ve 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Şehit Kamil programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şehit Kamil filmi yayını başlayacaktır.