Sefil Baykuş

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sefil Baykuş, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Sefil Baykuş programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hafız olan dedesinin yanında Kur’an öğrenen Recep, büyük babasından icazet alıp kendi öğrencilerine ders vermeye başlar. Recep, öğrencilerinden olan amcasının kızı Suna’ya aşık olur. Recep’in sevgisi giderek büyümektedir. Kur'an dersleri vermeyi bırakıp, müzikle ilgilenmeye başlar. Yakın arkadaşı Ahmet, onun bu derdini öğrenince meseleyi ailesine açar. İki aile de durumu anlayışla karşılar ancak ortada bir sorun vardır. Suna’nın, ablası Ayşe’den önce evlenmesi törelere aykırıdır. Töreleri çiğneyemeyen büyükler, Recep’in Suna yerine Ayşe ile evlenmesine karar verir.

Sefil Baykuş, Kanal 7'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Sefil Baykuş programının yayını, 09:20'de yayınlanan Elmalı Tabak isimli film başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Sefil Baykuş filmi yayını başlayacaktır.