Secrets of the Solar System

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Secrets of the Solar System, 8 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Secrets of the Solar System programını saat 22:00'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güneş sistemimizin büyüleyici sırlarını keşfe çıkıyoruz. Plutonun inanılmaz güzelliğinden, Saturn’ün halkalarının oluşumuna, Venüs’ün cehennem gibi yüzeyinden, Mars’ın gizemli hikayesine kadar uzanan, güneş sistemimiz ve evrendeki yerimize dair çarpıcı bir belgesel serisi. Uzmanlarla yapılan röportajlar ve astronotlar tarafından çekilmiş muhteşem fotoğraflarla dolu bu unutulmaz yolculuk için hazır olun.

Secrets of the Solar System, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 21:00'de başlayan HT Kulüp isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Secrets of the Solar System programının yayını, 23:00'te yayınlanan Deadline to Disaster isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Ocak 2023 Pazar günü saat 22:00'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Secrets of the Solar System eğlence programı yayını başlayacaktır.