Sazıyla Sözüyle Halk

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sazıyla Sözüyle Halk, 31 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Sazıyla Sözüyle Halk programını saat 18:20'de NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Oyuncu Mustafa Üstündağ müzikle, sazla, sözle dolu yolculuğuna Kırklareli’nden devam ediyor. Kırklareli’ne geleneksel halk danslarıyla giriş yapan Üstündağ, dillerden düşmeyen Trakya türkülerinin günümüze nasıl ulaştığını ustalarından öğreniyor. Kofçaz ilçesinde şenliklere katılan Üstündağ, bölgedeki bektaşi geleneğinin özelliklerini öğrenip öne çıkan türkülerini dinlemeyi de ihmal etmiyor. İğneada’nın ünlü longoz ormanlarını da ziyaret eden Üstündağ, doğayla başbaşa bir deneyim yaşıyor.

Sazıyla Sözüyle Halk, NTV'de yayınlanan ve 31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 18:10'da başlayan Spor isimli programdan sonra saat 18:20'de başlayacak.

Sazıyla Sözüyle Halk programının yayını, 19:00'da yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 18:20'de NTV'de hangi program yayınlanacak?

Sazıyla Sözüyle Halk yaşam programı yayını başlayacaktır.