Sazıyla Sözüyle Halk

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sazıyla Sözüyle Halk, 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sazıyla Sözüyle Halk programını saat 12:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Oyuncu Mustafa Üstündağ müzikle, sazla, sözle dolu yolculuğuna Edirne’den devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik de eden Edirne’de saray müziğinin etkilerini ve özelliklerinin öğrenmenin peşine düşen Mustafa Üstündağ, bestekar padişahlardan, saray adabına pek çok bilgiyi uzmanlarından öğreniyor. Tarihi Kırkpınar geleneğini ve bu geleneğe müziğin önemini de yerinde inceleyen Üstündağ yolculuğunu Selimiye Camii’nin gören tarihi köprüde sonlandırıyor.

Sazıyla Sözüyle Halk, NTV'de yayınlanan ve 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 12:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Sazıyla Sözüyle Halk programının yayını, 12:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 12:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Sazıyla Sözüyle Halk yaşam programı yayını başlayacaktır.