Savaşçı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Savaşçı, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Savaşçı programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirip, etkisiz hale getirirken halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca’nın kalbi durmuştur. Bu arada hiç zaman kaybetmek istemeyen Kopuz Albay, Çakal ve Artin’in bölgeden kaçmalarını engellemek için yaptığı planı hemen devreye sokar. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde bölücü örgütten destek alsalar da dağdaki zorlu yaşam koşulları onları psikolojik olarak yıldırır ve Kopuz Albay’ın beklediği ilk hatayı yaparlar. Kurtulacaklarını sanan ikili için işler pek yolunda gitmez. Çünkü onları ortadan kaldırmaya kararlı olan Kılıç Timi’nin canı pahasına da olsa vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı, FOX'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Savaşçı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Savaşçı dizisi yayını başlayacaktır.