Savaşçı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Savaşçı, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Savaşçı programını saat 03:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yeva'nın adamlarından kurtulan Albay Göktürk, üsse gelir. Ancak Albay Kopuz ve Kılıç Timi tarafından bir suçlu gibi karşılanınca neye uğradığını şaşırır. Suçsuz olduğunu kimseye inandıramaz. Bu sırada Yeva’nın yakalanması için gelen istihbarat doğrultusunda Kılıç Timi hemen harekete geçer. Bu operasyon sırasında Yüzbaşı Haydar’ın aldığı önemli bir bilgi karargahı alarma geçirir. Ancak Mösyö, kendisi için artık tehlike arz eden Albay Göktürk’ü ortadan kaldırmak için yeni planını çoktan devreye sokmuştur. Her şeyi göze alan Göktürk Albay ise bu defa Mösyö’nün planını suya düşürüp, suçsuz olduğunu ispatlayabilecek midir?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı, FOX'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 00:15'te başlayan Son Yaz isimli programdan sonra saat 03:00'te başlayacak.

Savaşçı programının yayını, 05:30'da yayınlanan Kadın isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 03:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Savaşçı dizisi yayını başlayacaktır.