Savaşçı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Savaşçı, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Savaşçı programını saat 02:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mösyö’nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey’in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva’yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer. Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay’la ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir. Onun suçsuz olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yeni bir plan yapar ve Yüzbaşı Bozkurt’u devreye sokar. Mösyö ise Göktürk Albay’ın Yeva’yı bulmak için bölgeye geleceğini tahmin eder ve avını yakalamak isteyen bir avcı gibi, onu tuzağına çekerek alt etmeye çalışır. Fakat işler pek de istediği gibi gitmez. Mösyö’nün uzak tutma çabasına rağmen, Uzi’nin beklenmedik şekilde olaylara dahil olması, onun planlarını daha da çıkmaza sokar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı, FOX'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 00:15'te başlayan Masumiyet isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Savaşçı programının yayını, 04:45'te yayınlanan Masumiyet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 02:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Savaşçı dizisi yayını başlayacaktır.