Savaşçı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Savaşçı, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Savaşçı programını saat 03:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargahı alarma geçirir. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır. Bu arada Kopuz Albay yeni bir istihbarat alır ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Ancak operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı’nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı, FOX'de yayınlanan ve 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 00:45'te başlayan 7. Koğuştaki Mucize isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Savaşçı programının yayını, 05:30'da yayınlanan Kadın isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 03:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Savaşçı dizisi yayını başlayacaktır.