Savaşçı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Savaşçı, 18 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Savaşçı programını saat 02:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişir. Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır. Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirir. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye sokmuştur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı, FOX'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 00:15'te başlayan Mucize Doktor isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Savaşçı programının yayını, 04:45'te yayınlanan Masumiyet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 02:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Savaşçı dizisi yayını başlayacaktır.