Savaşçı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Savaşçı, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Savaşçı programını saat 02:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur. Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri ise Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler. Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı, FOX'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 00:15'te başlayan Masumiyet isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Savaşçı programının yayını, 04:45'te yayınlanan Masumiyet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 02:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Savaşçı dizisi yayını başlayacaktır.