Şarkılar Bizi Söyler

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Şarkılar Bizi Söyler programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler’in bu bölümünde Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Müzeyyen Senar’ın şarkıları söyleniyor. Dalgalandım da Duruldum, Benzemez Kimse Sana, Sevmekten Kim Usanır, Ormancı, Vardar Ovası Müzeyyen Senar’ın en sevilen şarkıları Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici tarafından yorumlanıyor. Şarkılar Bizi Söyler’in Müzeyyen Senar şarkılarıyla nostalji rüzgarları esen gecesinin konuğu Mustafa Keser. Ünlü sanatçı, Cumhuriyet Divası Müzeyyen Senar’ın en sevilen şarkıları yorumluyor.

Şarkılar Bizi Söyler, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Şarkılar Bizi Söyler programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Şarkılar Bizi Söyler eğlence programı yayını başlayacaktır.