Şampiyon Dedem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şampiyon Dedem, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Şampiyon Dedem programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eski milli boksörlerden Aytekin, mahallesinde sütçülük yaparak geçimini sağlamaktadır. Eşi Elvide ile tek sıkıntıları yürüyemeyen torunları Alper’dir. Okula dedesinin süt arabası ile gidip gelen Alper, arkadaşlarının bu durumuyla alay etmelerinden çok rahatsızdır. Alper’in yürüyebilmesi için gittikleri son muayenede küçük bir ümit doğar. Fakat bunun için de para gereklidir. Tam bu sırada duvarlara asılan bir kick boks turnuvası afişi Aytekin’in dikkatini çeker. Ringe çıkmaya tövbe eden yaşlı adamın para kazanmak için başka seçeneği yoktur. Bu dövüşte Aytekin'in genç boksörler karşısındaki şansı yok denecek kadar azdır.

Şampiyon Dedem, Kanal 7'de yayınlanan ve 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Şampiyon Dedem programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şampiyon Dedem filmi yayını başlayacaktır.