Salak Milyoner

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Salak Milyoner, 22 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Salak Milyoner programını saat 22:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kayserili Behçet, ölüm döşeğinde oğulları Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret'e İstanbul'a gidip Mehmet Çavuş'u bulmalarını ve Mehmet Çavuş'ta onlara ait bir define haritası olduğunu söyler. Dört kardeş arasında altınların nasıl paylaştırılacağına bir türlü karar veremeyen uyanık kardeşler, eşlerini de ayarlayarak birbirlerinden habersiz İstanbul'a doğru yola çıkarlar. Ancak ne kötüdür ki tren istasyonunda dördünün yolları kesişir. Bunun üzerine İstanbul'da yepyeni bir komedinin temelleri atılır. Kardeşler İstanbul'un altını üstüne getirirler. Başlarına gelen olaylar sonunda eşleri de İstanbul'a gelir ve Mehmet Çavuş'un evine yerleşirler. Pek çok kez karakolluk olan kardeşler sonunda hazinenin Mehmet Çavuş'un evinin altında olduğunu fark ederler.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Salak Milyoner, Show TV'de yayınlanan ve 22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Salak Milyoner programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 22:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Salak Milyoner filmi yayını başlayacaktır.