Şahitler Kayası

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şahitler Kayası, 21 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Şahitler Kayası programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Erdem, fotoğrafçılıktaki ustalığını bir türlü para kazanmada gösteremez. Yine fotoğraf çekmeye çıktığı bir gün küçük bir çobanın bir araba kazasında ölümüne tanık olur. Az önce fotoğrafını çektiği çobana çarpan işadamının sus payı olarak verdiği parayı kabul eder. Tam da Şahitler Kayası denilen yerde gerçekleşen olaydan sonra Erdem’in hayatı alt üst olur. Fotoğraflarda, etrafında ve rüyalarında Şahitler Kayası’nın orada gördüğü altı adam sürekli karşısına çıkar. Özel hayatı da yolunda gitmeyen genç fotoğrafçı nişanlısından da ayrılır. Cinayetin altı şahidi gerçeğin açıklanması için bir gölge gibi onu izlemektedir.

Şahitler Kayası, Kanal 7'de yayınlanan ve 21 Aralık 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Şahitler Kayası programının yayını, 09:00'da yayınlanan Melek isimli film başlayana kadar devam edecek.

21 Aralık 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şahitler Kayası filmi yayını başlayacaktır.