Şahin Bey

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şahin Bey, 2 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Şahin Bey programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şahin Bey, Birinci Dünya Savaşı'nda önemli görevlerde bulunmuş bir Osmanlı askeridir. Niyeti, savaşın bitiminin ardından memleketi Antep’e dönmek ve orada alacağı bir görevle hayatını sürdürmektir. İstanbul’a gelen Şahin, Nizip askerlik şubesine atanır ve Antep’e gelir. Karısı ve çocuğuyla nihayet kavuşan Şahin, Fransızlar’ın şehirde yaptıklarına sonunda dayanamaz ve etrafına topladığı bir avuç kahramanla Kilis-Antep yolunu tutar. Tam 11 ay boyunca Fransızların Antep’e ek birlik ve erzak göndermesini önleyen Şahin, bütün yokluklara rağmen olağanüstü bir mücadele verir.

Şahin Bey, Kanal 7'de yayınlanan ve 2 Ağustos 2022 Salı günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Şahin Bey programının yayını, 12:00'de yayınlanan Ümmü'nün Türküsü isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Ağustos 2022 Salı günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şahin Bey filmi yayını başlayacaktır.