Sahil Güvenlik

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sahil Güvenlik, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Sahil Güvenlik programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Emerald körfezinde bir yerel kahramana dönüşmüştür. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getirmektedir. Ancak günün birinde aralarına yeni bir ekip üyesi daha katılır. Bu küstah yeni cankurtaran Mitch'in sinirlerini bir hayli zorlayacaktır. Ancak koyu tehdit eden bir suç planı su yüzüne çıkınca ikili aralarındaki çekişmeyi bir kenara bırakıp birlikte mücadele etmek zorunda kalır.

Sahil Güvenlik, Star TV'de yayınlanan ve 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Sahil Güvenlik programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Sahil Güvenlik filmi yayını başlayacaktır.