Şahane Hayaller

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şahane Hayaller, 3 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Şahane Hayaller programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ömer, şair olmak isteyen genç bir adamdır. Yıllardır hayalini gerçekleştirmeyi bekleyen Ömer, bu nedenle hayatını boşa geçirir. Hiçbir baltaya sap olamayan genç adam, zaman içinde hayalinden uzaklaşır. Tam da bu sırada liseden bir arkadaşı olan Ali ile karşılaşır. Ömer, Ali sayesinde yeniden hayaline tutunur. Ali'nin asıl amacı Ömer'in hayaline kavuşmasını sağlamak değil, onun menajerliğini yapıp sırtından para kazanmaktır. Ancak Ali'nin Ömer'in menajerliğini yapmasını sağlayacak bilgisi ve çevresi yoktur. Ömer'in kitabını bastırmak için türlü yolları deneyen ikili, kendilerini eğlenceli bir maceranın içinde bulur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Şahane Hayaller, FOX'de yayınlanan ve 3 Eylül 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Şahane Hayaller programının yayını, 22:00'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Eylül 2021 Cuma günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Şahane Hayaller filmi yayını başlayacaktır.