Sağ Salim 2: Sil Baştan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sağ Salim 2: Sil Baştan, 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Sağ Salim 2: Sil Baştan programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Salim kimsesi olmayan bir cenazeyi memleketine götürmeye karar verir. Ancak bu yolculuk, yolda karşılaştığı yol arkadaşı Nihal'le birlikte azılı katiller ve kötü adamlarla mücadele ettikleri bir maceraya dönüşür. Nihal'in annesi intikam için rehin alındığında ise işler iyice karışır. Adamlarımız, artık seri katil olarak aranmaktadır ve yakalanmamak için kılık değiştirmek zorunda kalırlar. Ne var ki bu da çözüm olmaz ve talihsizlikler iyice çığırından çıkar. Salim tekrar eline silah almak zorunda kalır, Nihal ise başı beladan kurtulmayan Salim'den uzaklaşıp, annesini tek başına kurtarmak zorundadır. Salim, yaşadığı bu büyük travmalar sonrasında artık ne ölümden ne de ölüden korkmaktadır, Nihal'i yalnız bırakmak istemez ve peşine düşer.

Sağ Salim 2: Sil Baştan, atv'de yayınlanan ve 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Sağ Salim 2: Sil Baştan programının yayını, 16:00'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi yayını başlayacaktır.