Sadık Dostum

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sadık Dostum, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sadık Dostum programını saat 08:55'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sevimli bir köpek yavrusu olan Bella’yı terk edilmiş bir binada bulan Lucas, ne yapacağına karar veremez. Yavru köpeği tek başına bırakmak istemeyen Lucas, onu eve götürmek ister ancak annesi ile birlikte yaşadığı evin sahibi, eve köpek sokmaya izin vermez. Bella’yı bırakacak yer bulamayan Lucas çareyi köpeği gizlice eve sokmakta bulur. Sevimli köpek yeni evinden oldukça mutludur ve kısa sürede ailenin bir parçası haline gelir. Ancak onu komşulardan saklamak gün geçtikçe zorlaşır. Lucas, Bella’yı evde daha fazla saklayamayınca büyük bir risk alır. Gazilerin kaldığı bir hastanede çalışan genç adam, Bella’yı hastanede saklamaya başlar. Sevimli köpek Bella burada da herkesin neşe kaynağı olur. Ancak Bella bir kontrol sırasında yakalanınca, ne yapacağına karar veremeyen Lucas’ın onu koruyucu bir aileye göndermekten başka çaresi kalmaz.

Sadık Dostum, atv'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Mutlu Aile Defteri isimli programdan sonra saat 08:55'te başlayacak.

Sadık Dostum programının yayını, 10:50'de yayınlanan Oflu Hoca Trakya'da isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 08:55'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Sadık Dostum filmi yayını başlayacaktır.