Resimdeki Sevgili

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Resimdeki Sevgili, 28 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Resimdeki Sevgili programını saat 04:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü bir cerrah olan Engin ve eşi Rüya saldırıya uğrarlar. Engin tüm çabasına rağmen yaralanan eşini kurtarmayı başaramaz ve Rüya kanlar içinde kollarında ölür. Bu acı olay neticesinde Engin’i kan tutmaya başlar. Mesleğini ve tüm çevresini kaybeder, inzivaya çekilir. Yaşamdan kopuk geçirdiği bu günlerde karşısına bir umut ışığı çıkıverir, Süreyya. Her ikisi de inatçı ve fevri olan Engin ve Süreyya zamanla birbirlerine yakınlık duymaya başlarlar. Ancak Engin kısa süre sonra en büyük korkusuyla yeniden yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Resimdeki Sevgili, Show TV'de yayınlanan ve 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 03:00'te başlayan İbo İle Güllüşah isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Resimdeki Sevgili programının yayını, 07:15'te yayınlanan Çocuktan Al Haberi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 04:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Resimdeki Sevgili filmi yayını başlayacaktır.