Rampage: Büyük Yıkım

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Rampage: Büyük Yıkım, 13 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Rampage: Büyük Yıkım programını saat 16:55'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İnsanları kendinden uzak tutan bir primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney sonucu korkunç bir canavara dönüşür. Konu ile ilgili araştırma yapıldıkça, benzer şekilde dönüştürülmüş birçok yırtıcı hayvan keşfedilir. Davis, küresel bir afetin oluşmasını engellemek, genetiği değiştirilmiş hayvanları kurtarmak için gözden düşmüş bir genetik mühendisi ile birlikte harekete geçer.

Rampage: Büyük Yıkım, atv'de yayınlanan ve 13 Haziran 2021 Pazar günü saat 12:35'te başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 16:55'te başlayacak.

Rampage: Büyük Yıkım programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2021 Pazar günü saat 16:55'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Rampage: Büyük Yıkım filmi yayını başlayacaktır.