Ralph ve İnternet

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ralph ve İnternet, 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ralph ve İnternet programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasından altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Eski düşman-yeni arkadaşlar olan Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak için Litwak'in Oyun Salonu’na internet aracılığıyla girmek zorunda kalır. İkili, internette yollarını bulmak için internet sakinlerine güvenmektedir. Bu sakinlerin arasında popüler 'BuzzTube' sitesinin baş algoritması, kalbi ve ruhu olan Yesss adlı web sitesi girişimcisi de vardır. Ralph ve Vanellope gerekli olan parçayı bulup oyunu kurtarmayı başarabilecek midir?

Ralph ve İnternet, atv'de yayınlanan ve 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ralph ve İnternet programının yayını, 22:15'te yayınlanan Şans Kapıyı Çalınca isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ralph ve İnternet filmi yayını başlayacaktır.