Pozitif Enerji

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Pozitif Enerji, 6 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Pozitif Enerji programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu seride Dallas Campbell ve Kari Byron, bir yandan geleceğe doğru yol alırken diğer yandan dünyamızı enerji açısından güçlendirmek için yeni yollar arayan yenilikçilerin izini sürüyorlar. Dünya büyük bir zorlukla karşı karşıya: Günümüzde bir düğmeye basarak kolaylıkla enerjiye ulaşabiliyoruz ve hızlı arabalardan vazgeçemiyoruz. Ancak gelecekte gezegenimize zarar vermeden bu ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacağız? Sunucularımız, büyük ve küçük ölçekli projeleri açığa çıkaracak ve yeni bir enerji devrimi yaratmaya yardımcı olmaya çalışacaklar.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Pozitif Enerji, National Geographic'de yayınlanan ve 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 05:15'te başlayan Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Pozitif Enerji programının yayını, 06:45'te yayınlanan Kanunsuz Ada isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2021 Pazar günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Pozitif Enerji yaşam programı yayını başlayacaktır.