Pompeii

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Pompeii, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Pompeii programını saat 03:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük yaşta köle edilmiş ancak sonra yeteneği ve cesaretiyle gladyatör olmuş olan Kelt kökenli Milo, bir köle taciri tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile, şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı taşımaktadır. Burada Milo ile Cassia arasında bir aşk başlar. Pompeii'de de gladyatör olarak çarpışan Milo, derken kendini ve hayatının aşkını kurtarmak için zamana karşı yarışırmak zorunda kalır. Çünkü Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompeii kentini lavdan bir tabakayla örtmek üzeredir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Pompeii, Show TV'de yayınlanan ve 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 01:15'te başlayan Robin Hood isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Pompeii programının yayını, 05:15'te yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 03:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Pompeii filmi yayını başlayacaktır.