Pompeii: Ölülerin Sırrı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Pompeii: Ölülerin Sırrı, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Pompeii: Ölülerin Sırrı programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Roma İmparatorluğu'nun zirvesinde, Vezüv Yanardağı'nın patlaması Pompeii kasabasının yaşayanlarıyla birlikte volkanik küller içine gömülmesine sebep oldu. Adli tıp uzmanlarının doğal afetten kaçmaya çalışan bir grup kurbanı ilk kez X-ışınlarını kullanarak araştırması antik dünyanın en ünlü felaketinden kaçamayanlar hakkındaki gizemlere ışık tutacak.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Pompeii: Ölülerin Sırrı, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 15:15'te başlayan Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Pompeii: Ölülerin Sırrı programının yayını, 17:05'te yayınlanan Göbeklitepe'nin Gizemi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Pompeii: Ölülerin Sırrı yaşam programı yayını başlayacaktır.