Pınar Başından Bulanır

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Pınar Başından Bulanır, 24 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Pınar Başından Bulanır programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aynı köyde yaşayan Hikmet ve Elif birbirlerini çok sevmektedir. Fakat Hikmet’in annesi Asiye bu birlikteliğe sıcak bakmaz. Çünkü Hikmet’in sevdiği kızla evlenmesi halinde kendisini ikinci plana atacağını düşünmekte ve oğlunun Elif’le evlenmesine karşı çıkmaktadır. Bu durumdan haberdar olan Elif’in annesi de bu konuda Asiye’den geri kalmaz. İki genç annelerinin bu tutumlarından dolayı neredeyse birbirlerini göremez hale gelirler. Bu arada Hikmet’e aşık olan Nihan ise Hikmet’in annesi Asiye’nin beğenisini kazanmak için çabalamaktadır. Elif’e sevdalı olan Kemal de bu durumu fırsat bilerek annesinden ısrarla Elif’i istemektedir.

Pınar Başından Bulanır, Kanal 7'de yayınlanan ve 24 Aralık 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Pınar Başından Bulanır programının yayını, 09:30'da yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Aralık 2021 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Pınar Başından Bulanır filmi yayını başlayacaktır.