Petrol Sevdası

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Petrol Sevdası, 29 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Petrol Sevdası programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fikri, pratik zekâ, hazır cevap bir adamdır. Saf ve temizdir. Muhtar Selami’nin kızı Emine’ye aşıktır. Fakat, Selami’nin onu kızının yanında yakalamasıyla farklı bir hal alır. Selami öfkeyle kızını Kazım’a vereceğini söyler. Bu olayın gecesinde Fikri’nin rüyasına babası Necdet girer ve tarlalarında hazine olduğunu söyler. Fikri yanına Hasan Hoca’yı da alıp hazineyi aramaya gider. İşaret edilen yeri ne kadar kazarlarsa kazsınlar, hazine falan yoktur. Hasan Hoca ve Fikri oradan ayrılır. Fakat kazdıkları yerden sızıntı şeklinde petrol çıkmaya başlar ve çukur belli süre sonra petrolle dolar. Fikri köye geldiğinde Kazım’ın Emine’yi istemeye gideceğini öğrenir. Karar vermiştir, Emine’yi kaçıracaktır. Öyle de yapar.

Petrol Sevdası, FOX'de yayınlanan ve 29 Haziran 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Petrol Sevdası programının yayını, 22:30'da yayınlanan Ağlak Arif isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Haziran 2021 Salı günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Petrol Sevdası filmi yayını başlayacaktır.