Petrol Kralları

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Petrol Kralları, 1 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Petrol Kralları programını saat 05:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kendi hallerinde yaşayan iki fakir genç, aynı mahalleden iki kıza aşıktır. Fakat paraları olmadığı için bir türlü sevdikleri kızlarla evlenemezler. Kızlardan birinin babası ölünce sıkıntıları dayanılmaz bir hal alır ve babadan kalma evi satışa çıkarırlar. Fakat evi tam satacakları sırada bahçeden fışkıran petrol, aşık çiftlerin hayatlarını bir anda değiştirir. Kısa sürede petrol sayesinde zenginleşen Zeki ve Metin, karaborsacı ve tefeci Hasan'a karşı mahallenin de umudu olacaklardır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Petrol Kralları, FOX'de yayınlanan ve 1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 04:45'te başlayan Kazanan Restoran isimli programdan sonra saat 05:45'te başlayacak.

Petrol Kralları programının yayını, 08:00'de yayınlanan İlker Karagöz ile Çalar Saat isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 05:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Petrol Kralları filmi yayını başlayacaktır.