Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pasifik'in ortasında yer alan Paskalya Adası, Avrupalıların adaya 1722 yılında ayak basmasıyla birlikte dünyayı şaşırttı. Adanın eski sahipleri 86 ton ağırlığındaki yaklaşık 900 dev heykeli nasıl inşa ettiler ve taşıdılar? Bir cennet olarak düşünülen bu adayı nasıl ağaçsız bir araziye dönüştürdüler? National Geographic kaşifleri bu tartışmalı iddiaları araştırmak için antik dünyanın en ilgi çekici gizemlerinden birini 15 tonluk bir replica heykelin yardımı ile test etmeye karar verdi.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu, National Geographic'de yayınlanan ve 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 09:45'te başlayan Tut'un Hazineleri isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu programının yayını, 13:25'te yayınlanan Hazine Avcıları isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Paskalya Adası’nın Kayıp İmparatorluğu yaşam programı yayını başlayacaktır.