Pasifik Savaşı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Pasifik Savaşı, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Pasifik Savaşı programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İnsanoğlunu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan şey, ansızın denizin altından gelmeye başlayan Kaiju isimli yaratıklardır. Bu dehşet verici varlıklar dünyanın temel kaynaklarını harap ederken canlı nüfusunu da hızlıca yok etmeye başlarlar. Çaresiz insanlık Jaeger isimli devasa robotlar üreterek felaketi durdurmaya çalışır. Tüm talimatları iki pilottan alan Jaeger'ler beyin gücüyle çalışan donanımlı ve güçlü robotlardır. Ne var ki ortada onların bile çözemeyeceği katastrofik bir gidişat söz konusudur. Tüm çareler tükenmişken ortaya çıkan eski bir pilot ve stajyeri insanlığın son umudu olmaya çalışacaktır.

Pasifik Savaşı, atv'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Pasifik Savaşı programının yayını, 12:25'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Pasifik Savaşı filmi yayını başlayacaktır.