Parazit

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Parazit, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Parazit programını saat 23:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kim-woo Kim, Güney Kore’deki isimsiz bir şehrin kenar mahallesinde ailesi ile beraber yoksulluk içinde yaşamaktadır. Bir gün Kim-woo’nun varlıklı arkadaşı Min-hyuk, aileyi ziyarete gelir ve hediye olarak elinde bulundurana şans ve zenginlik getirdiğine inanılan bir taş getirir. Aynı zamanda ailenin kızı Ki-jung’a aşık olan Min-hyuk, onu üniversitede başka erkeklerden uzak tutması için Kim-woo ile anlaşır. Bir iş görüşmesine de yönlendirilen Kim-woo ve ailesinin hayatı değişmek üzeredir. Parasite, birbirlerine benzeyen ama farklı görünen iki ailenin aracılığı ile günümüz insanlarının nasıl yaşadığını konu almaktadır.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Parazit, SinemaTV'de yayınlanan ve 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 21:30'da başlayan Yalanlar Şehri isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Parazit programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 23:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Parazit filmi yayını başlayacaktır.